Hydro-Massage Ozone Terapi

 

Design Y er Dansk importør af den enestående Hydro-Massage Ozone Terapi Maskine til dyr.

(oversat med tilladelse fra Dr. Faver – USA)

Brug af Ozon maskinen under terapi vil forbedre helingen mere end 10 gange i forhold til terapi alene.
Ved at bruge terapi produkter sammen med ozon maskinen kan opnås resultater som medicinering alene ikke kan.

Hvad er Ozon:

Ozon (O3) er et iltmolekyle (O2) med et ekstra iltatom. Ozon opstår naturligt når ultraviolette stråler fra solen reagerer med iltmolekylerne (O2) i jordens øvre atmosfære, hvilket laver det beskyttende ozonlag.
Det opstår også naturligt gennem elektrisk afladning såsom lyn.

Imidlertid kan ozon også laves kunstigt med en ozon-generator.

Iv San Bernard’s Hydro Massage maskine har en funktion, hvor der laves O3 (Ozon) i vandet medens dyret får hud terapi. Ozon er en kraftig og hurtig oxidant, der vil nedbryde alle bakterier, mug, sporer, organisk materiale og virus.

Ozon er ikke bare en meget kraftig oxidant, men har også en kraftig ikke-kemisk desinficerende virkning. Det har den specielle egenskab at kunne nedbrydes til et harmløst, ikke giftigt, miljøsikkert materiale – Ilt.

I Europa bruges ozon til mange formål: Fjerne farve, smags- og lugtfjerner, Fjerne uklarheder, fjerne organisk materiale, jern- og manganoxidering, og mest almindeligt: Desinficering af bakterier og inaktivering af virus

Hydro-Massage og Ozon hud-terapi

Forståelsen af Hydro-Massage Ozon hud-terapi er ikke magi.

Det anbefales altid at behandle patienter sammen med en uddannet person. Hydro-Massage og hud terapi med ozon er terapeutiske værktøjer, som kan hjælpe bl.a. groomeren med at regenerere hudens sundhed.

Det er i den sidste ende immunforsvaret, der skal arbejde for at hele dyrets krop og hud. Ozon terapi udføres ofte sammen med andre typer behandlinger for at opnå det bedste resultat.

Antallet og frekvensen af behandlinger vil være forskelligt, alt efter hvad der skal behandles. En behandlingsplan laves på individuel basis, på baggrund af patientens specifikke hudproblemer. Gerne i samarbejde med en veterinær.

e-Loui SPA

Havanese i SPA-bad med ozon.

20 min. med skift mellem ozon og hydro-massage.

e-Loui SPA-2

Massagen udføres med bobler fra måtten i bunden af karret.

Når der tilføres ozon vil produkterne i vandet få en virkning på hud og pels der er 10 x normalt vask. (her en blanding af forskellige conditioners og lidt biologisk Ginkgo olie)

Til hele karret er der tilsat i alt ca. 50 gram conditioner produkter.

e-Loui SPA-3

Færdig groomet.  Pelsen skinner og føles utroligt lækker.

Farverne træder frem og huden er helt renset.

Hårspidserne er nu bløde og sunde