Safe Pet Cosmetics

Vi er stolte af at kunne annoncere endnu et stort mål er nået for Iv San Bernard

Iv San Bernard blev 15. oktober 2018 som det første firma i Europa certificeret af ”Safe Pet Cosmetics” for overholdelse af sikkerhed og kvalitet i deres produkter.
 
”Safe Pet Cosmetics” er et program udviklet af en gruppe af kosmetologer og veterinærer ud fra deres passion og viden. De har brugt deres erfaring i et samarbejde for at forbedre sikkerheden i kosmetik til dyr og fremme en kultur for beskyttelse og respekt for dem.
 
Deres lange erfaring med certificering og validering af processer og produkter til mennesker er blevet suppleret med studier af de specielle behov som vores elskede dyrs hud og pels har.
 
”Safe Pet Cosmetics” programmet er blevet udviklet i samarbejde med Fakultetet for Veterinær medicin og videnskab – Alma Mater Studiorum på universitetet i Bologna., med den intention at fremme en virksomhedskultur der garanterer at plejeprodukter til dyr opfylder de samme krav som stilles til plejeprodukter til mennesker.
 
Produkterne fremstilles på fabrikker der opfylder de samme høje standarder, der er obligatoriske for plejeprodukter til mennesker, og alle produkter kommer på markedet underlagt samme kontrol.
 
Dette viser endnu engang at Iv San Bernard adskiller sig fra andre firmaer med sikkerhed og kvalitet i deres produkter.
 
For yderligere oplysninger om certificeringen henvises til den officielle hjemmeside  https://www.safepetcosmetics.eu/en