ISB, nyt Logo-2, butik

Health is Beauty

“En hund skal ikke bare vaskes – dens hud og pels skal plejes”

“Det er forudsætningen for en glad og velfungerende hund med en sund hud og pels”

Dette var tankerne da Iv San Bernard blev startet i 1995.

Studier af hud og pels (dermatologi) og samarbejde med internationale laboratorier blev grundlaget for ikke kun at lave shampoo til dyr – men at skabe produktserier der kan pleje hudlag og hår.

Produkter til sund grundpleje, til show og til behandling af hud og pelsproblemer.

Alle produkter indeholder naturlige plejemidler (udtræk proteiner og mineraler m.m. fra planter, bær, tang og olier) – samt naturligvis vaskeaktive midler.

Alle dufte er “mad-dufte” hvilket bl.a. betyder at de ikke generer hundens følsomme snude – ingen parfumer.

Efterhånden er der udviklet flere serier til behandling af hud og pels med problemer, og ISB er de eneste produkter hvor der tages hensyn til forskellen i hud og pels på hunde med kort pels, medium pels, lang pels samt hvalpe.

Produkter kan bruges til hunde, katte, heste samt marsvin m.m.

Flere serier er økologiske.

ISB har udviklet en ny vaskemetode, der betyder at mange produktserier nu vasker uden brug af sulfo (er SLS-fri = Sodium Laureth Sulfate). Dette giver en bedre og blidere vask og er mere miljøvenligt. En metode der er brugt 10 år på at udvikle.

ISB forhandles nu i mere end 80 lande og er førende produkter i Europa og Asien. Mange af importørerne er dyrlæger der bruger produkterne i behandling af patienterne.

Link til Iv San Bernard’s hjemmeside:     ISB

Læs også om én af USA’s største dyrlæger og dermatologs brug af Iv San Bernard i behandling af dyr med hudproblemer:     ISBUSA

Safe Pet, logo scannet

Produkter til pleje af dyr er ikke reguleret overhovedet. Det betyder at man faktisk kan sælge alt som plejeprodukter til dyrene.

Der er heller ikke krav om holdbarhedsdato på produkterne, og Iv San Bernard er blandt de få (måske den eneste) hvor der netop er produktions- og holdbarhedsdato på alle produkter.

Iv San Bernard har i 2018 som de første og eneste i Europa opnået certifikat for overholdelse af den samme sikkerhed i produktion og produktindhold som kræves af produkter til mennesker

Læse mere her:    Safe Pet

ISB Academi 2

Iv San Bernard’s uddannelsecenter i Empoli ved Firenze.

Kurser i professionel grooming, forståelse af hud og pels samt behandling af dyr med hudproblemer.

Se mere om centeret her:     Udd.center

Der er efterhånden oprettet uddannelsescentre flere steder rundt omkring i verden.