Loui, wp

Hvalpetilbud

Vi har lavet et tilbud til hvalpe som vil give det bedste grundlag for en sund hud og pels i de mange år du skal have sammen med din hvalp.

Tilbuddet indeholder de produkter og ting hvad vi gennem 37 år med opdræt har lært at bruge, og er både det bedste og også det eneste du får brug for til at pleje din hvalp.

En grundpakke med Shampoo og conditioner (balsam) til vask og pleje af hud og pels. En spray til børstning af pelsen, der både smører og plejer hårene. Et par flasker til at blande Shampoo og Conditioner med varmt vand.

Denne pakke fås i 2 størrelser.

Suki, wp

Desuden nogle ekstra produkter og værktøj, der kan tilvælges efter behov. Mange har allerede nogle ting, og vi giver mulighed for at supplere eller skifte noget af det ud.

Pakken har 3 stk. værktøj som er de eneste du får brug for i hele din hvalps liv: En god børste, en carde til uld og filtrer og en frisørkam til det fine arbejde. Dette er alt hvad vi selv bruger.

Pakkerne og de ekstra ting kan findes i butikken under Hvalpetilbud – tryk her: Hvalpetilbud (shop)

Der følger selvfølgelig vejledning med til produkterne og du kan altid ringe eller skrive til os for hjælp og vejledning.

Du kan også udskrive tilbuddet og vores hvalpefolder som en folder her (skriv én side, vend papiret og skriv næste side)     Tilbud      Hvalpefolder

Når din hvalp begynder at udvikle voksenpelsen, så kan du skifte til den serie, der passer til din hunds pelstype.

Find din race her:     Racer

Held og lykke med din hvalp