logo, Design Y, 2019

Yvonne & Peter Frederiksen

ISB, nyt Logo-2, butik
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Big Choice Mei Royal Air Force

Danmarks mest vindende  Shih Tzu

Vi har arbejdet med dyr og opdræt i mere end 38 år, hvor det er blevet til 16 år med huskatte og perserkatte (Colourpoints) samt 27 år med selskabshunde (nogle år med begge dele).

Vi startede ”hundetiden” med Shih Tzu hvor vi ønskede at opdrætte og udstille. Det blev under kennelnavnet ”Big Choice” og det er gået fantastisk. Big Choice Mei Royal Air Force er den mest vindende Shih Tzu i Danmark gennem tiden – hans mor Mei-Li er den mest vindende tæve.

Efter 10 år med Shih Tzu ønskede vi at prøve med endnu en race, og vi valgte Bichon Havanais som en skøn race der passede til Shih Tzu’erne. Det har vi ikke fortrudt og også her er opdræt og udstillinger gået utroligt flot.

Undervejs har Yvonne’s kreativitet udviklet sig til at der laves design i sy, strik og broderi under designernavnet ”Design Y” – hvilket nu er blevet til vores firmanavn. 

Vores Design Y Hundeseng har været et stort hit med en seng i bomuld med fyld af ægte Krøyerkugler, der kan vaskes igen og igen.

Design siden er lige nu på stand by da Iv San Bernard bruger al vores tid – ikke mindst med hjælp af hunde med hudproblemer, som det er en stor glæde at kunne hjælpe.

Luna-aalborg-2012-bir-bis3, klippet

Big Choice Rosalinas Luna

DKCH, KLBCH, KBHV12

 

Dette sammen med den erfaring vi har lært os undervejs som opdrætter og udstillere har gjort, at vi har fundet og prøvet de ting, vi synes er de rigtige til brug for pleje af hund og kat.

Herunder har vi prøvet et utal af mærker inden for shampoo m.m (faktisk er det blevet til 8 plejeserier undervejs). For 18 år siden faldt vi for det Italienske ”Iv San Bernard” og det er uden sammenligning det bedste vi har brugt (og stadig bruger). Det var i de første år lidt vanskeligt at få deres produkter til landet i det omfang vi har haft brug for, og nye plejeprodukter har manglet hos importøren.

Du kan se nogle af vore hunde fra tiden før Iv San Bernard og frem her:    Vore hunde

I 2013 blev vi Dansk Importør for Iv San Bernard, og vi kan nu vise disse fantastiske plejeserier til opdrættere, udstillere og ejere af hunde og katte. Produkterne kan også benyttes til hest og marsvin m.m.

Iv San Bernard har som de eneste i Europa opnået certifikat for kvalitet og sikkerhed i deres produkter:   Safe Pet

At blive importør betød bl.a. at vi har gennemgået uddannelse i dermatologi og hvordan plejeprodukter kan hjælpe hudens immunforsvar med at fungere optimalt – og derigennem afhjælpe mange hudproblemer. Herunder dårlig hud (elefanthud), hårtab, kløe, sår, rifter, angreb af bakterier og svamp samt allergier.

Ofte og gerne i samarbejde med dyrlæger.

Flere butikker og web-shop’s har Iv San Bernard i deres sortiment og det er en serier der bør udbredes med sin filosofi om pleje af dyrets pels og hud.
Se mere om Iv San Bernard og find produkterne i shop’en.

Du kan finde vejledninger og informationer på hjemmesiden, og Du er altid velkommen med kommentarer og spørgsmål.

Loui, wp

Havanese – Loui

Bor hos Anette i Måløv

Yvonne & Peter Frederiksen
Mail: post@design-y.dk
Tlf: 50909603 / 40563762
f: Iv San Bernard – DK  og  Design Y – Iv San Bernard

Eldorado of Big Choice, redigeret

Eldorado of Big Choice

Champion – Int.Champion – Grand Champion – Europa Champion

Blåmasket Colorpoint – 5 x BIS-1

Mest vindende kat i Danmark 1986

I mange år Europas mest vindende Blåmaskede.